Klantenservice

Het motto van Shanaz Wines wat bestellen en bezorgen betreft is simpelweg: vandaag besteld voor 15:30 = overmorgen in huis.

Maar natuurlijk zijn er wel uitzonderingen op deze regel. Deze regel geldt namelijk alleen op werkdagen van Maandag tot en met Donderdag. Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag voor 15:30 uur wordt deze op dinsdag aangeboden.

Via de track & trace code die u van ons ontvangt, kunt u het pakketje volgen. Dit kan via de website van PostNL.

Als u uw bestelling plaatst op een werkdag voor 15:30 uur, hanteren wij de korte regel: vandaag voor 15:30 uur besteld = overmorgen in huis.

Dit betekent dat uw bestelling aan het einde van de werkdag, waarop de bestelling is geplaatst, wordt verzonden met PostNL. Via de Track & Trace code die u per mail ontvangt, kunt u het pakketje blijven volgen en zien rond welk tijdstip deze op de eerstvolgende werkdag wordt aangeboden bij het door u opgegeven adres.

Uiteraard ontvangt u een factuur van uw bestelling

Bent u de factuur kwijt of heeft u deze niet ontvangen? Uiteraard is deze (opnieuw) op te vragen bij onze helpdesk per mail, via info@shanazwines.com
Wij verzoeken u uw ordernummer of betalingskenmerk te vermelden in de mail, om u deze zo spoedig mogelijk toe te sturen. Als response op uw mail, ontvangt u direct uw factuur.

Alcoholvrij

De CEO en oprichter van Domaines Pierre Chavin, Mathilde Boulachin had een paar jaar geleden een dubbele zwangerschap; dit betekende dat ze bijna vierentwintig maanden geen alcohol kon consumeren.

Als wijndrinker wilde Mathilde nog steeds genieten van de smaken en aroma’s van wijn, maar ontdekte dat haar opties zeer beperkt waren in het alcoholvrije assortiment, omdat veel van de producten kwaliteit en diepte van smaak misten. Dit is het moment waarop ze besloot om een ​​merk te creëren dat alcoholvrije wijn aanbiedt met een luxe uitstraling; voor vrouwen zoals zij en andere niet-drinkers om van te genieten.

Wijn is de omzetting van druivensap of ander groente-extract door fermentatie. Dit wordt ‘vinificatie’ genoemd en is een bekend proces onder wijnproducenten en degenen die in de industrie werken.

Wijn wordt halal wanneer de alcohol is verwijderd, dit kan worden bereikt door het ‘spinning cone’ proces.

Het eerste punt om te onthouden is dat alcohol haram is / strikt verboden in de islam, en niet ‘wijn’ als een algemeen concept.

We stellen het op prijs dat dit een gevoelig onderwerp is binnen onze gemeenschap, en een onderwerp dat altijd open zal staan ​​voor debat; maar dit is waar het belang van het onderwijzen van moslims over dealcoholisatie (en het proces dat daarbij komt kijken) van pas komt.

Tegenwoordig staan ​​moslims open voor het idee van socialiseren in elke omgeving, maar wel met het bewustzijn om hun geloofsovertuigingen en waarden voorop te stellen. Shanazwines streeft ernaar om de innovatieve voorloper te zijn op het gebied van alcoholvrije high-end drankjes. Dit voor een ieder die in de bedrijfswereld werkt en er belang bij heeft om high-end drankjes te proberen (behalve sap en frisdrank). Deze unieke dranken dragen deels bij om de sociale, professionele evenementen en vieringen tot een hoger niveau te brengen.