HALAL GECERTIFICEERD

Het merk ‘Domaines Pierre Chavin’ is voortdurend op zoek naar innovatie.

Zij willen dat het assortiment van Pierre Zéro, met zijn aroma’s en aromatische profiel, toegankelijk is voor iedereen.

Dit assortiment niet-alcoholische wijnen zorgt ervoor dat iedereen van een glas wijn kan genieten en sociale gelegenheden ten volle kan waarderen. Zwangere vrouwen, senioren en mensen die sport beoefenen, evenals iedereen die geen alcohol drinkt, kunnen nu de feeststemming delen.

Domaines Pierre Chavin heeft besloten een stap verder te gaan door zich te richten op andere culturen waar alcoholgebruik verboden is vanwege religieuze of culturele redenen.

We willen het mogelijk maken dat ze kunnen genieten van de smaak van een wijn zonder de negatieve effecten van alcohol.

Alle andere niet-alcoholische wijnen hebben 0,3% alcohol en zijn daarom niet toegestaan ​​volgens de islamitische wet die het gebruik van dranken strikt verbiedt, zelfs met een minimaal alcoholgehalte.

Daarom dragen de wijnen van Pierre Zéro een HALAL-certificering.

Deze certificeringen bewijzen dat alle voorschriften zijn gevolgd en dat deze dranken de islamitische wetgeving respecteren.

Voor de allereerste keer kan de hele wereld genieten van onze dranken, geproduceerd en gevinifieerd, net als goede wijn.

Domaines Pierre Chavin is altijd geweest dat je geniet van geweldige wijn die voor iedereen beschikbaar is, zonder enige culturele en religieuze beperkingen.

HALAL-CERTIFICAAT